Auteursarchief: webmaster

Campinia onder vuur…

Sinds een paar weken wordt hardnekkig geprobeerd om de website te hacken. Tot nu toe hebben we dit succesvol kunnen voorkomen.

Als extra maatregel wordt het echter (tijdelijk) onmogelijk om zelf als nieuwe gebruiker te registreren. Indien je toch graag lees- en schrijflid wordt, kan je steeds een berichtje sturen via het contactformulier elders op deze website.

Bedankt voor jullie begrip!

De eerste clubduik van 2013

Voila, de eerste clubduik van het openwaterseizoen zit erop! Er kwamen heel wat leden opdagen voor een duikje in de Put van Ekeren. Zelfs de Celle stond te vloeken op de rits van z’n duikpak, en buiten alle verwachtingen gaf Koen ook present voor een hernieuwde kennismaking met het water. De temperatuur was nog wel aan de lage kant (8-12°, naargelang de computer), dus de duikjes waren nog eerder beperkt in duur. Maar toch is het materiaal al eens goed getest, en weten we waar er nog iets kan bijgestuurd worden, of wat er dringend aan vervanging toe is.

Volgende week zijn we weer van de partij, ik kan iedereen alleen maar aanraden erbij te zijn. Al is het maar voor de pint achteraf…

Ludieke aktie tegen dolfijnenleed

Dit is Stephanie’s aktie tegen de walvis- en dolfijnenjacht onder de vorm van het verpakken van diverse standbeelden van dolfijnen, alsof het een stuk vlees was. Deze video werd gemaakt in een onderwatermuseum in België.

Elk jaar worden duizenden dolfijnen en walvissen over de hele wereld gedood. Er zijn nog steeds niet genoeg mensen die dit weten, en nog minder mensen die er daadwerkelijk iets  tegen durven te doen.

Verspreid deze video onder zoveel mogelijk vrienden en kennissen als mogelijk, zo draagt u een (klein) steentje bij…

 

Proefexamen 2*Duiker

Gisteren werd het proefexamen theorie en praktijk voor onze kandidaat 2*Duikers met veelbelovend resultaat afgelegd.

Volgende week gaan we voor het échte werk, maar als de resultaten gelijklopend zijn, hebben we er het volste vertrouwen in!

Het theorie-examen start om 19u in ons leslokaal, het praktijkexamen start rond 21u in het Netepark. Iedereen wordt uitgenodigd om de kandidaten een hart onder de riem te komen steken door luide aanmoedigingen vanaf de waterkant. Nadien kan er naar jaarlijkse traditie voor een democratisch prijsje een hapje worden gegeten in de cafetaria van het zwembad, ter afsluiting van ons “overdekt” seizoen (en misschien doen de eventuele geslaagden er wel éne op…). Allen paraat dus!!!

Teerfeest

’t Was weer de moeite! De afwezigen hadden nog maar eens ongelijk…

Foto’s volgen binnenkort!

 

Feestje?

Niet vergeten om in te schrijven voor het teerfeest hé!

De link is te vinden in de kalender, of stuur een mailtje naar onze penningmeester(es).

Gedurfd…

Deze dame zwemt met een grote witte haai om aan te tonen dat het niet de bloeddorstige wezens zijn zoals deze steeds in de media worden geportretteerd, én om de bescherming van deze zeedieren te promoten. Toch zelf maar niet doen…

Voor informatie rond deze video en meer prachtige onderwaterbeelden kan je een kijkje nemen op de website WaterInspired.