GODD van zondag 07/12/2014

Voila zie… zondag 7 december komt dichterbij… weer tijd voor de volgende GODD…

“standaard” staat in deze periode dan de Grevelingen op het programma omdat we daar de meeste kans hebben om mogelijke ZW-stormen te ontlopen, en al die jaren hebben we apres-GODD meermaals kunnen genieten van de gezellige warmte bij De Kabbelaar.
En dat gaan we ook nu opnieuw doen:

Op zondag 07/12 duiken we eerst op het Gemaal van Dreischor. Ter plekke verzamelen om 10u.

En voor de namiddagduik (afspraak om 14u) gaan we opnieuw naar Scharendijke Haven. Daar is voor elk wat wils: je kan eventueel het wrak van die betonnen boot Le Serpent gaan bezoeken, of je kan naar de kleinere en ondieper gelegen wrakken van de Zeehond en de Rat duiken, je kan ook een rondje reefballs doen, of naar het kleine wrakje in het talud van de oostelijke strekdam gaan kijken, of gewoon een toertje maken van de taluds van de strekdammen, of dingen combineren… mogelijkheden zat.

Meer info op en inschrijven via http://www.godd.be/