Word lid

Om lid te worden van onze duikschool zijn onderstaande opties mogelijk, met de bijbehorende lidgelden:

  • Lucht & Nitrox duiken € 164.92
  • Recreatief zwembadgebruik € 107.83
  • 2de club aansluiting of steunend lid € 76.11

Houders van een UiTPAS komen in aanmerking voor een gereduceerd tarief, voor meer info contacteer Stad Herentals

Voor de opleiding zelf gebruiken we het prepaid-systeem. Dat betekent dat alle opleidingen vooraf betaald moeten worden. Dit bedrag omvat de hele opleiding en homologatie. Voor 1*Duiker bedraagt dit 125 euro, voor 2*Duiker: 65 euro, voor 3*Duiker: 50 euro en voor 4*Duiker en Assistent-Instructeur elks 45 euro.

Uw verzekering als duiker maakt deel uit van het lidgeld, en wordt verzorgd door onze overkoepelende organisatie NELOS. Hiervoor is wel jaarlijks een doktersonderzoek vereist. Je lidmaatschap kan enkel doorgegeven worden mits voorlegging van een ingevuld doktersattest, dat je bij onze club kunt verkrijgen. Het lidmaatschap bij NELOS zorgt niet enkel voor je verzekering, je krijgt eveneens de wereldwijd erkende CMAS duikbadge en het twee-maandelijkse duikmagazine “Hippocampus”, boordevol interessante artikelen en informatie over de duiksport.

Belangrijke opmerking

Duikers vanaf 45 jaar moeten ook een belastings-EKG laten nemen. Dit onderzoek moet om de 5 jaar herhaald worden! De goedkeuring tot duiken dient door de cardioloog in je duikboekje vermeld te worden, evenals de datum van het onderzoek.